KAIZENKAN KAMPSPORTSCENTER - AKTUELLT

 

Välkomna till Kaizenkan kampsportsklubb!

Vårterminen börjar den 22 jan och det är dags för att betala terminsavgiften för vårtermin och du kan även passa på och handla olika skydd såsom handskar, tandskydd, susp för killar och ev benskydd, för att vara välrustad vid terminens början. Du har dessutom ditt graderingsdiplom och karatepass som väntar på dig i dojo i fall att du graderade dig i december. Vi inleder terminen i vanlig ordning med en Kick-Off för alla gamla medlemmar på söndag, den 21 jan där vi tränar karate 17-18.30 och sedan även kobudo för de som vill 18.30-19.30. Restgraderingar är möjligt även denna dag för dig som inte kunde i december. Det gör vi direkt efter träningen.

Nästa termin börjar sedan på måndag, den 22 jan 2018 och du kan träna enligt schema olika kampsporter och kampkonster såsom karate, Taijutsu (aiki - jujutsu), kobudo, BJJ- brasiliansk jujutsu samt Iaido och battojutsu!

Alla dessa kampsporter tränas i vår japanska träningslokal sk DojoHackstavägen 9, Åkersberga (vägg i vägg med Evidensia Djurkliniken) enligt schema, som du hittar om du klickar på Träningstider i kolumnen till vänster.

Senaste uppdateringar och info hittar du på klubbens facebook sida, "KAIZENKAN Bujutsu Academy". Där kan du gärna kommentera dagens träningar, kommunicera med andra medlemmar och lämna meddelanden som du vill att alla skall se.

Det viktigaste är dock att vi ser dig på mattan när det är dags för träning och att du gärna pratar med folk du känner och berättar vilken förträfflig klubb vi har, hur kul vi har på träningen och om vår fantastiska sammanhållning, för att vi skall bli fler!

Nedan ser du ett kalendarium som uppdateras kontinuerligt och där du kan se vad som planeras under året så att du i god tid innan kan skriva upp detta i din kalender.

 


KALENDER

Förutom den dagliga träningen med olika kampkonster på klubben finns även möjlighet till ett antal seminarier och träningsläger som arangeras hos oss eller på en annan ort. Att vara med på ett seminarium för att fördjupa sig i det man håller på med eller för att skaffa sig specifika kunskaper som hjälper dig i din träning och utvecklar dig till nästa nivå, men även för att träffa andra med samma intresse och skaffa sig nya kompisar...Mer information om dessa aktiviteter finner du här på hemsidan eller i vår Dojo.

 

 

2018

JANUARI

10-15. Iaido och battojutsu samt Okinawa kobudo seminarium i Red Lion, PA; USA

22. Terminsstart för nya nybörjare i karate och Taijutsu, samt i BJJ för alla

23. Terminsstart för redan befintliga medlemmar i karatejutsu och kobujutsu

27-28. Iaido och battojutsu seminarium i Södra Sandby, utanför Lund

FEBRUARI

24-25. Okinawa kobudo seminarium i Åkersberga

MARS

2-9. Seminarium och träningar i iaido och Okinawa kobudo i Rorotua och Auckland i NZ

APRIL

21-22. Seminarium i iaido och battojutsu i Åkersberga

28-29. Träningsläger i många olika kampsporter i Tavira, Portugal

MAJ

1-13. Träningar på Okinawa

11. Födelsedag (81) för Hamamoto sensei

19-20. Seminarium och graderingar i Okinawa kobudo i Åkersberga

24. Sista träningar för terminen

26. Graderingsträning och graderingar i karatejutsu för barnen och vuxna samt ungdomar upp till grönt

27. Graderingsträning och graderingar i karatejutsu för vuxna från o med blått bälte och upp

JUNI

18-22. Samurajkollo! Sommarläger för barn, del 1

25-29. Samurajkollo! Sommarläger för barn, del 2

JULI

semester

AUGUSTI

10-12. Sommarläger i Åkersberga!

27. Hösttermin startar

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

13. Terminsslut.

15-16. Graderingar.