KARATE - KOBUDO - IAIDO - AIKI - JUJUTSU Privat träning - Uppvisning - Hyra Dojo för kalas, möhippa, möten, kurser, event osv.

Privat Träning eller uppvisning med Soke Leif Hermansson, 10 dan karate och kobudo samt övriga instruktörer av Kaizenkan

karate - aiki - jujutsu - självförsvar - kobudo - iaido

Om ni föredrar att träna privat med instruktören, ensam eller med någon kompis, kan ni boka tid hos oss när de passar er. Träningen är då skräddarsydd utifrån era behov och kan ske i våra ändamålsenliga utbildningslokaler på Hackstavägen 9 i Åkersberga, eller hos er var som helst i Sverige och även utomlands enligt överenskommelse.


HYRA DOJO

Vill ni endast hyra vår träningslokal, sk Dojo, går det också bra. Hyran är 500 kr i timmen och skall betalas i förskott. Vill ni även hyra instruktör gäller priserna nedan och ingen hyra av lokal tillkommer.


Avgifter för privat träning fr o m 1 okt 2014

Privatlektioner (enstaka lektioner och föreläsningar) sker efter tidbeställning i vår kurslokal. Avgiften avser en lektionstimme som är ca 50 min:

Träningsavgiften är delad på en fast- och en rörlig avgift per lektionstimme.

 • För företag är den fasta avgiften 900 kr i timmen. Tillkommer rörlig avgift 300 kr per person och timme, exkl moms
 • För privata personer är den fasta avgiften 700 kr i timmen. Tillkommer rörlig avgift 200 kr per person och timme.
 • För skolor och föreningar tillämpas ingen fast avgift och den rörliga avgiften är 50 kr per person och timme, dock minst 600 kr.

Mängdrabatt: Vi kan ge mängd rabatt om ni bokar och betalar för minst 10 sammankomster på en gång vilket ger 10 % rabatt, 11-19 sammankomster ger 15 % och 20 eller fler ggr ger 20 % rabatt. Betalningen sker innan träningsstart.

Företagen kan dra av kostnaden för träning i friskvård

Om en elev vill övernatta i dojo i samband med seminar eller privat träning är avgiften 100 kr per natt och för medlemmar 50 kr per natt.

För privat träning i kampsporter och kampkonster såsom karate/karatejutsu, kobudo/kobujutsu, iaido eller självförsvar på annan ort än Åkersberga, tillkommer eventuell lokalhyra samt reseersättning motsvarande faktiska utlägg för resor (flyg, buss, taxi, tåg etc.), motsvarande fast avgift för restid per påbörjat timme enkelresa.

Vid resor med egen bil är milersättningen 50:- per påbörjad mil.

Vid ej anmält återbud eller mindre än 4 timmar innan debiteras hela avgiften. Om återbud lämnas samma dag men tidigare än 4 timmar innan lektionen debiteras halva beloppet.

Vi kan vid behov även fakturera er - Kaizen har F- skattebevis.

Vill ni hyra en instruktör till ert seminarium, läger, företag eller förening mm?

Vi kommer gärna till er var som helst i Sverige och även utomlands.

Instruktörsarvode för uppdrag i Sverige:

 • Grundavgift för en dag (max 6 tim) för medlem 5000 kr, övriga 7 000 kr
 • Grundavgift för två dagar i följd (lördag, söndag - max 12 tim) för medlem 9 000 kr, övriga 12 000 kr.

Ni kan bli medlem genom att regelbundet, varje år bjuda oss till er för att undervisa på ett seminarium eller läger. Om ni bjuder oss 2 ggr eller mer per år får ni dessutom 20 % rabatt på instruktörsarvode. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag, om ni planerar för ett seminarium eller läger.


UPPVISNINGAR:

 • Vi har gjort många uppvisningar och dessa kan anpassas efter kundens önskemål, förutsättningar och behov.

  Vill ni t ex att även åskådarna skall vara aktiva på något sätt genom att tex göra några enkla övningar i självförsvar, sparka/slå på mittsar, brottas i clownaktiga, stora sumobrottar dräkter, hugga med ett samurajsvärd, eller bara titta på när vi gör en uppvisning?

  Vad vi gör på en uppvisning är att vi vill visa vad vi gör i vår förening och det är olika kampsporter. Detta innebär att vi gör en uppvisning i

  1. iaido där vi vill visa hur man tränar med ett samurajsvärd för att utveckla sin koordination, koncentration och mental balans.

  2. Okinawa kobudo där man tränar med olika redskap omvandlade till vapen.

  3. karate och aiki-jujutsu där vi vill göra en karate kata och visar hur man med aiki-jujutsu kan försvara sig i olika hotfulla situationer där vi hotas med våld.

  Uppvisningen tar ca 10-20 minuter och vill ni även pröva på kan vi behöva ca 50 minuter för att genomföra det hela tillsammans med er. Efter uppvisningen är det även tillfälle att ställa frågor rörande kampsport eller vår förening.

  De som gör uppvisningen är våra instruktörer och medlemmar av föreningen med både kvinnor, män och barn för att visa att kampsport kan utövas av alla oavsett åldern eller kön.

  För att genomföra en uppvisning behöver vi en öppen, slät yta på minst 4x4 meter och med en takhöjd på minst 3 meter. Om även ni skall vara aktiva på något sätt behövs en större yta beroende på hur många ni är som deltar.

  Kostnader: För att komma och bara göra en uppvisning tar vi 900 kr. För en privat träning (som kan även innehålla en uppvisning) se avgifterna ovan.

  • Tillkommer ev kostnader för resor (om det är längre än 1 mil till er), kost och logi vid övernattning.


  HYRA DOJO FÖR FÖDELSEDAGSKALAS, MÖHIPPA, MÖTEN, EVENT OSV: Ni kan även hyra Dojo för era egna aktiviteter, födelsedagskalas osv. Vi har ett stort konferensbord med plats för 8 personer, i köket finns ett mindre bord med plats för 5 personer och vi kan även duka upp i träningshallen om det behövs flera sittplatser. I lokalerna finns whitebord, projektor, wifi, blädderblock, fullt utrustat kök, duschar, toaletter och omkl rum. Det finns även porslin osv men tar ni med egna engångstallrikar och -muggar osv slipper ni diska efter er.