KAIZENKAN KAMPSPORTSCENTER - AKTUELLT:

Välkomna till Kaizenkan kampsportsklubb! Vi har en ny hemsida fr 1 aug 2022 på www.kaizenkan.se

Hos oss kan du träna olika Bujutsu, dvs kampkonster, efter ditt intresse och behov såsom karate, Kyujutsu, Okinawa kobudo, samt iaido och battojutsu!

Alla dessa kampsporter tränas i våra japanska träningslokal sk DojoHackstavägen 9, Åkersberga (vägg i vägg med Evidensia Djurkliniken) enligt schema, som du hittar om du klickar på Träningstider i kolumnen till vänster.

Senaste uppdateringar och info hittar du på klubbens facebook sida, "KAIZENKAN Bujutsu Academy" som är en sluten sida endast för medlemmar. Där kan du gärna kommentera dagens träningar, kommunicera med andra medlemmar och lämna meddelanden som du vill att alla skall se. Det finns även en annan, öppen Facebook sida, "Kaizenkan Kampsportscenter", som är för de som söker information om oss och som kanske vill bli medlemmar.

Det viktigaste är dock att vi ser dig på mattan när det är dags för träning och att du gärna pratar med folk du känner och berättar vilken förträfflig klubb vi har, hur kul vi har på träningen och om vår fantastiska sammanhållning, för att vi skall bli fler!

Mer aktuellt info hittar du på vår nya hemsida www.kaizenkan.se.