VÄLKOMMEN TILL KAIZENKAN KAMPSPORTSCENTER I ÅKERSBERGA

Välkommen till ett av världens bästa kampsportscenter, Kaizenkan i Åkersberga! Vi tar emot nya medlemmar i början av varje termin i januari-februari och augusti-september. Mer info på våra nya hemsidor www.kaizenkan.se

Du behöver inte föranmäla dig, utan det är bara att dyka upp i vår fina, japanska träningslokal sk "dojo" enligt tider för aktuell termin och prata med oss eller köra ett "pröva på" pass.

Du kan provträna gratis i en vecka i alla våra aktiviteter innan du behöver bestämma dig och när du väl insett hur otroligt bra träningen och stämningen är hos oss och vill fortsätta träna med oss, lämnar du in din medlemsansökan och betalar en terminsavgift. Under den första terminen behöver du inte betala någon medlemsavgift utan betalar endast träningsavgiften och som gäller för obegränsade antal träningar under en termin i Kaizenkan Kampsportsklubb i Åkersberga enligt schema för respektive termin.

I träningsavgiften ingår även medlemskap i WTMAS (World Traditional Martial Arts Society), World Jiujitsu Confederation, Svenska Budo- & Kampsportsförbundet, Svenska Kendoförbundet och WTKA (World Traditional Karate Association).

Vidare ingår en olycksfallförsäkring som gäller under träning och tävling men även när du reser till och från träning och tävling i och med att klubben även är ansluten till Svenska Riksidrottsförbundet genom medlemskap i Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

TRÄNINGSAVGIFTER FÖR EN TERMIN, höst- eller vårtermin:

Barn under 13 år: 950 kr

Ungdomar lägst 13 år, studerande, arbetslösa och pensionärer: 1350 kr

Vuxna (som jobbar), övriga: 1950 kr

Familjepris: 4950 kr för hela familjen om alla bor på samma adress.

Blåljuspersonal (polis, brandförsvar, sjukvården, väktare, militär, ordningsvakt, farsor & morsor på stan, trygghetsvärd osv) har 1000 kr i rabatt från terminsavgift på första terminen.

Betalas kontant på träningen till ansvarig funktionär, swishas på 123 090 5307 eller sätts in på Kaizenkan bankgiro (nedan) innan träning! Från och med termin 2 tillkommer sedan en medlemsavgift på 550 kr per termin i ovanstående avgifter om du flyttas till en annan grupp för graderade och får flera tider i veckan att träna på.

Stödmedlem/passiv medlem: Familjemedlem eller annan person som vill sponsra vår verksamhet kan bli stödmedlem genom att betala lägst 550 kr (medlemsavgift) till vårt bankgiro nedan. Tack för ditt stöd!

Bg: 5444-9012

Hur kan du hjälpa oss med att utvecklas? Det kan du faktiskt! Det bästa du kan göra är att rekommendera oss för dina vänner och bekanta! Så att även de kan upptäcka vår trevliga klubb och börjar träna hos oss på Kaizenkan Kampsportscenter i Åkersberga!

Provträning / betalning:

Platserna i gruppen fylls i i den ordningen som du anmäler dig och betalar terminsavgiften. Som nybörjare kan du provträna gratis i en vecka om du vill, innan du bestämmer dig. Därefter betalar du terminsavgiften för den aktuella terminen innan nästa träning. Du kan betala kontant (gärna jämna pengar - ej kort), med swish eller sätter in avgiften på klubbens bankgiro (se ovan).

Som nybörjare behöver du även fylla i ett anmälningsformulär som du sedan lämnar till instruktören vid nästa tillfälle.

Till träningen skall du ha med dig träningsoverall eller T-shirt, inga skor! En japansk typ av kimono -dräkt (gi på japanska) för träning i karatejutsu, eller iaido kan du sedan köpa hos oss när du vill. Vi har vapen och svärd som du kan få låna att börja med om du skall träna iaido eller kobujutsu, och dessa liksom allting annat som du kan behöva för din träning säljs via klubben till förmånliga priser.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsblanketten och betalar terminsavgiften för den aktuella terminen.

Välkommen!