KARATE, KOBUDO, AIKI JUJUTSU eller IAIDO - Kan även jag börja träna?

Det kan DU! Du behöver varken ha god kondition, smidig kropp eller andra förkunskaper när Du börjar träna Kampsport i Kaizenkan Kampsportklubb i Åkersberga. Det får Du genom träningen.

Det enda som behövs är träningsoverall, shorts, T-shirt eller dylikt och viljan att göra något för att komma framåt, att utvecklas. När du väl kommit i gång och tränar regelbundet i någon av våra nybörjargrupper kommer Du att märka resultat!

Hos oss har nybörjarna egna tider den första terminen och flyttas sedan upp till en fortsättningsgrupp där man lär sig mer avancerade tekniker. Du bestämmer själv hur ofta och vad Du vill träna, beroende på tid och intresse och alla kan träna i det tempot som man själv trivs och hinner med.

"De som tror att de inte har tid med fysisk träning, måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom"-Edward Stanley 1826-1893."

I slutet av varje termin kan man göra en sk gradering dvs bältesprov, där man får sina kunskaper testade för att eventuellt förflyttas till en mer avancerad grupp inför nästa termin.

Som bevis för detta får man sedan ett internationellt diplom och man har rätt att bära ett nytt bälte av en annan, mörkare färg, som är ett steg närmare det "magiska" svarta bältet (mästergrad).

Även du kan bli en mästare i kampkonsterna och erhålla det svarta bältet om du vill; det är bara frågan om viljan och prioriteringar! Det är du som bestämmer vad du vill bli och hur lång tid det skall ta innan du når dina mål! Vi kan bara visa dig vägen, men du själv måste göra jobbet!

Seminarier och träningsläger med framstående mästare i karate, kobudo, jujutsu och iaido arrangeras flera gånger om året genom vårt internationella kontaktnät. Ibland åker vi själva till Okinawa, Japan för några veckors intensivträning eller till andra länder för ett seminarium över en helg.

Våra instruktörer anlitas allt oftare av internationella organisationer och ledare av olika kampsportskolor världen över, för att komma till dem och instruera på deras kampsport seminarier.

Kaizenkan familje träning

I vår karateklubb Kaizenkan i Åkersberga kan du träna karate, kobudo, jujutsu, iaido eller aiki jujutsu och du kan även träna privat med instruktören, ensam eller tillsammans med en kompis / familjen. Större delen av våra medlemmar är just familjer där barnen kan träna tillsammans med sina föräldrar.

Läs mer »

apm-livvakt

Kaizenkan - Karate, kobudo, iaido och aiki jujutsu för alla

Utmärkt träning i olika kampkonster för att utveckla sig både fysiskt och mentalt, för att känna sig friskare, gladare, starkare, och för att ha bättre kondition samt smidigare och fastare kropp.

Läs mer »